Camping Zuiderduin

Over de camping gelegen dichtbij Westkapelle

Onze camping ligt in een omgeving 150 meter van het Zeeuwse strand in Westkapelle. En is daarbij zeer goed bereikbaar door een lage duinovergang! Onze stranden en het zeewater zijn schoon. Op het strand zijn openbare douches en toiletten aanwezig. Bij de diverse strandpaviljoens kunt u parasols, windschermen of een ligbed huren én kunt u terecht voor een verfrissend drankje of een smakelijk ijsje. ‘s Avonds kunt u er gezellig dineren voor een schappelijke prijs of aan de bar een drankje doen.

Geen strandliefhebber? Ontdek de prachtige omgeving van Zeeland

Houdt u niet van het strand? Ook dan biedt de omgeving van onze camping u voldoende mogelijkheden. De camping is omgeven door vele fiets -en wandelpaden. Op korte afstand vindt u sport gelegenheden, een
tropisch zwemparadijs, een bioscoop met het grootste scherm van Nederland uitgerust met het nieuwste Dolby Atmos geluidssysteem, mogelijkheden om te vissen (zowel zoet -als zout water), (overdekte) speelplaatsen, musea enzovoorts.

Een bezoek aan de beroemde dijk van Westkapelle of de Oosterscheldekering of aan het mooie stadje Veere, heerlijk winkelen in Middelburg of Vlissingen, een wandeling over de Vlissingse boulevard of een bezoek aan één van de gezellige markten in de steden of de Walcherse dorpjes. Genoeg te doen dus!

In de directe omgeving van onze camping zijn er goede eetcafeetjes en restaurants. U kunt daar heerlijk genieten van streekgerechten, zoals de Zeeuwse mosselen en verse vis. Tijdens de feestdagen en het gehele hoogseizoen verzorgen wij, in samenwerking met de andere campings in de Joossesweg, animatie. Een leuk en gevarieerd programma voor kinderen van alle leeftijden en soms mogen zelfs de volwassenen nog even kind zijn!

Honden zijn bij ons het gehele seizoen toegestaan, Fietsverhuur is aanwezig in de directe omgeving. Er is een supermarkt op loopafstand te vinden en er is WIFI aanwezig.