CORONA INFO

Een verzoek tot 3/4/2020: Het corona virus treft ons allemaal.... Er heerst op dit moment een code oranje voor heel de wereld!

Voor onze sector gelden nog geen beperkende maatregelen, maar!!!

Op verzoek van de huisartsen en de Veiligheidsregio Zeeland moeten wij u vragen om thuis te blijven! De angs is groot dat de gezondheidszorg de stroom toeristen niet aankan.

Voor ons als eigenaar erg dubbel gevoel, maar veiligheid staat voorop! Niet alleen die van mijzelf en mijn gezin, maar ook die van u en ook die van de mensen hier in de omgeving.

Wij willen u vragen om in ieder geval tot 3/4/2020 thuis te blijven en de maatregelen die overheid stelt nog wat langer de kans te geven!

Wij houden u op de hoogte va de ontwikkelingen en hopen u allemaal te kunnen verwelkomen op 3/4!

 

Wir möchten Sie um folgendes bitten. Das Corona Virus betrifft uns alle. Es gibt derzeit einen Code Orange für die ganze Welt.

Für unsere Branche gibt es zwar vorläufig noch keine Einschränkungen, aber!!!

Auf Antrag de Hausartz und der Sicherheitsbehörde Zeeland, möchten wir Sie bitten zu Hause zu bleiben. Die Befürchtung ist gross, dass die Gesundheitsversorgung das Problem nicht bewältigen kann.

Eine seite wollen wir gerne offen gehen mit den Campingplatz, andere seite kommt die Gesundheit an erster Stelle! Wir möchten Sie deshalb bitten bis zum 3/4/2020 zu Hause zu bleiben, damit die Massnamen der Regierung länger die Chance bekommen diese Krise unter Kontrole zu bekommen.

Wir halten Sie auf dem laufenden über die weiteren Entwicklungen, und hoffen Sie ab dem 3. April empfangen zu können.

 

Aan de zonnige kust van het eiland Walcheren op slechts 150 meter van strand vindt u de gezellige familiecamping 'Zuiderduin'. Wij verhuren ruime stacaravans en chalets. Hiernaast hebben 22 standplaatsen voor camper, caravan of tent. Voor de kinderen is er het gehele seizoen een animatie-programma en voor volwassenen organiseren wij ook activiteiten.

Huisdieren zijn op onze camping toegestaan.

 

Camping Zuiderduin biedt u

  • Schoon en comfortabel sanitair.
  • Een speeltuin voor kinderen.
  • Supermarkt op loopafstand.
  • Hengelsportwinkel op camping.
  • Vismogelijkheden in omgeving.
  • WIFI op hele camping.

 

Virtuele tour van onze camping